Appar som hjälper dig att hantera din spelbudget

22/04/2021

Så som vi ser det handlar ansvarsfullt spelande om att sätta gränser. Hur mycket man ska spela, hur ofta man ska spela och när man ska sluta. Och det första steget för att fatta dessa beslut? Ställa in en budget. Det kan låta som en smärta, men du har verkligen ingen ursäkt när dessa 5 appar för din iPhone, iPad eller Android gör det så enkelt.

Bestäm alltid din spelbudget

Din ekonomi är förmodligen inte enkel. Bankkonton, kreditkort, investeringskonton och alla typer av utgifter kan göra det svårt att hålla reda på. Det är där du behöver en budget. Inmata enkelt transaktioner i realtid, skapa budgetar för alla kostnader och övervaka dina pengar över tid. Och med online-klassen You Need A Budget Method kan du förvänta dig att spara 2000 kronor under din första månad!

Du behöver en budget är gratis för din mobila enhet. Du kan också synkronisera den med din PC eller Mac mot en engångsavgift på 510 kronor.

Level Money

”En ekonomisk GPS.” Det är vad nivåpengar handlar om. Den här kostnadsfria appen fokuserar på att spåra dina vanor i realtid snarare än traditionell budgetering. Kontrollera din mobil när som helst för att se hur mycket pengar du har kvar att spendera med de gränser du har ställt in. Ändra dina vanor genom att kategorisera dina transaktioner. Och se hur kontanter växer på ditt bankkonto!

Nivåpengar är helt gratis i App Store eller Google Play.

Wally

Människor älskar Wally: det är finans-appen # 1 i 22 länder, och Forbes Magazine rankade företaget som en av de ”topp 10 nystartade företagen”. Så vad gör det bra? Tja, mycket.

Wally ger användarna en ”360-graders syn på sina pengar”. Länka den till dina konton och se vad du spenderar (och sparar) i realtid. Ställ in budgetar för vilken kategori du vill och se hur det kan spara pengar att vara proaktiv med dina pengar.

Wally släpptes ursprungligen för iPhone; Android-användare är dock välkomna att ladda ner Wally + för samma serie funktioner. Båda versionerna är helt gratis.

Mint.com Personal Finance

Folket på Intuit har lagt mycket arbete på Mint. Det som en gång var ett ganska enkelt online-budgeteringsverktyg har blivit ett av de mest populära sätten för människor runt om i världen att spåra pengar hemma och på språng.

Mint är kompatibel med hundratals olika banker och andra finansinstitut, så att du kan ansluta dina konton på nolltid. Ställ in budgetar för månaden och få varningar när du är nära att nå dem. Se hur dina utgifter förändras över tiden och gör justeringar efter behov.

Mint är tillgänglig online och via appar för iOS och Android. Dessutom är tjänsten helt gratis.

Mvelopes

Om det verkar som om dina pengar är borta innan du ens kan njuta av dem, kan Mvelopes vara en verklig livräddare. Tjänsten har hjälpt människor att radera en miljard dollar i skuld sedan starten. Spåra dina utgifter för allt från spel till kaffe och tappa aldrig koll på ytterligare ett öre. Du kan ansluta upp till fyra bankkonton och använda 25 ”kuvert” för att övervaka dina utgifter.

Mvelopes-appen finns gratis på både iPhone och Android. Om du föredrar fler funktioner kan du få Premier-versionen för 800 kronor per år.