Poker strategi

Lär dig spela som ett proffs med en bra poker strategi! Utseendet på poker på Internet har medfört stora förändringar och anmärkningsvärda fördelar för spelare. Denna modalitet växer, förutom att du inte behöver lämna hemmet för att spela live poker online, kan du göra dem vid flera bord samtidigt och kunna spela från en hand till tjugo åt gången.

Pröva din poker strategi här

Kasinosajt Betyg Bonus Besök
1:sta insättning - 50 freespins SPELA HÄR!
100% Bonus upp till 100 kr. SPELA HÄR!
Skattefria vinster kontaktfritt! SPELA HÄR!
Dubbla din första insättning SPELA HÄR!

Men var försiktig, eftersom vi inte kan vara så koncentrerade på att spelet håller flera händer samtidigt, och detta kan orsaka förlust av hela vår bankrulle eftersom vi inte kan spela bra i dem alla, men vi kan också säga att i långsiktig poker med flera bord kommer att öka avkastningen på våra pengar.

Till att börja med är det tillrådligt att inte spela mer än två bord. När vi blir flytande med två tabeller kan vi lägga till 1 till. Vi måste öka lite efter lite och så länge vi ser att vi kontrollerar spelet på ett rimligt sätt.

Om vi ​​inte känner oss bekväma kan vi avsluta sessionen och försöka använda en grundläggande strategi för att inte hamna i trubbel och avsluta sessionen med värdighet.

Om vi ​​måste lösa flera händer samtidigt, måste vi ägna största uppmärksamhet åt den mest komplexa situationen, och låt oss fortsätta med resten. När vi spelar 5 eller 6 bord samtidigt måste vi försöka förenkla situationen, och om vi hittar ett bord med mycket aggressivitet är det bättre att byta bord och inte spela med tryck.

Det kommer en tid då vi når vårt maximala antal kontrollerbara tabeller. Vi måste respektera det taket för vår bankrulle.

Värdera dina satsningar i poker

Att veta hur man värderar våra satsningar i poker är en av de viktigaste faktorerna för framgången för vårt net entertainment spel, eftersom detta avgör vilken vinst vi får.

Och särskilt om vi spelar i No-Limit Texas Hold’em, eftersom detta värde är relaterat till vår hand, men också till storleken på potten. vad vi försöker är att vår motståndare betalar vår satsning. Ett belopp kan inte fastställas eftersom det beror på många faktorer, särskilt insatsområdet.

Värdesatsningen görs när vi har en stark hand, vilket kan vara vinnaren. Denna satsning måste vara lika stor som den högsta satsningen, och tillåta någon att ringa den och tro att den är den näst starkaste handen. Det kan hända att vår motståndare inte har vinnande kort, men fortsätter att satsa och motstå till slutet.

Ett av de vanligaste misstagen som görs av nybörjare är att gå lågt när du har en stark hand eftersom de är rädda att ge bort sin hand eller tror att de kommer att skrämma bort motståndaren. Denna åtgärd är ett stort misstag, de låga insatserna gäller när vi har en låg kombination och vi vet att vår hand inte är en vinnande. I det här fallet kommer en spelare med en bättre hand än vår säkert att ringa vår satsning.

Vi har också handskyddssatsningen. Detta består av att satsa när vi har en stark hand och vi vill tvinga motståndaren, som inte har bra pottodds, att ringa.

Och slutligen måste vi höja igen och därmed minska motståndarens chanser.

Om vi ​​försöker bluffa måste vårt spel vara så att våra motståndare kan kalla det åtminstone 50% av tiden. Om vi ​​gör en mycket hög satsning med en bluff kommer motståndarna att ringa oss mindre och kan ha svaga händer men de slår vår bluff och vi tappar vårt spel.

Värderingen av vårt spel är något mycket subjektivt, det beror på många faktorer, även vår motståndares spelstil. Men om vi spenderar lite tid på att tänka och analysera vår satsning och situationen för handen kan det påverka oss i vinster.

De små paren i poker strategin

När en spelare gör en ny höjning före floppen på en hand där någon tidigare höjde, ger han oss informationen att han har en stark hand.

För att matcha detta erbjudande måste vi ha en konsekvent kombination eller med goda förväntningar mot de starkare kombinationerna av Texas Hold’em. Om det vi har är ett litet par och vi kallar den tredje satsningen, måste vi gå för de tre av ett slag om vi vill vinna handen.

Aldrig lika när du har små par på 2, 5, 9, eftersom du har mycket liten chans att vinna. Om du gillade strategierna till poker, kolla även in våra strategier till blackjack spelet!